De verschillende typen T-shirts

T-shirts, ze zijn er in alle vormen en maten en er komen er alleen maar meer bij. Welke typen zijn er allemaal te onderscheiden en wat is het verschil tussen deze T-shirts. Iedere man heeft zijn garderobe al vol hangen met T-shirts, maar heb jij al deze T-shirts al? Lees gerust verder en laat je inspireren om eens een keer iets anders te proberen. Misschien kom je wel een perfect T-shirt voor jou tegen.

Basic T-shirt

Het Basic T-shirt is zoals de naam al zegt vrij standaard en voor verschillende doeleinden te gebruiken. Basic T-shirts zijn er in verschillende kleuren en maten te vinden. Zo zijn er regular basic T-shirts tot slim fit basic T-shirts. Voor iedere man is er wel een T-shirt te vinden in dit type. Dit type kan prima gedragen worden boven een jeans in de zomer en in de winter is het een ideaal T-shirt om onder een trui te dragen. Kortom, dit type T-shirt is onmisbaar voor de mannengarderobe.

Polo shirt

Een polo shirt of in kort polo is te herkennen aan de kraag en de knoopjes aan de voorkant van het shirt. Waar de meeste T-shirts geen kraag hebben heeft het polo shirt wel een kraag, waardoor het een geheel eigen look heeft. Het polo shirt werd vroeger gedragen door de hogere sociale klasse. Tegenwoordig is hier geen sprake meer van. Wel zien we dit type shirt vaak terug bij de grotere dure merken zoals Lacoste, Tommy Hilfiger en Ralph Lauren. Het polo shirt heeft een sportieve uitstraling en kan het eigenlijk bijna overal wel naartoe gedragen worden. Van werkgerelateerde afspraken tot verjaardagen, je komt altijd goed voor de dag met een polo shirt.

Long fit T-shirt

Het long fit T-shirt is een T-shirt voor langere mannen. Langere mannen lopen vaak tegen het probleem aan dat het T-shirt te kort is of uit de broek kruipt wanneer het als onderlaag wordt gedragen. Dit kan erg vervelend zijn. De oplossing voor dit probleem is het long fit T-shirt. Zoals de naam al suggereert is dit T-shirt langer dan normale T-shirts. Hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken of je T-shirt uit de broek kruipt.

Longsleeve T-shirts

Longsleeve T-shirts zijn simpelweg T-shirts met lange mouwen. Het mooie aan een longsleeve T-shirt is dat je deze net zoals de basic T-shirt voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Wanneer het nog iets te fris is voor een T-shirt met korte mouwen, is een longsleeve T-shirt de ideale oplossing. Ook voor in de winter kan dit T-shirt gedragen worden onder een trui. Dit is heerlijk warm.