Creëer je eigen look met je schoenen

Het creëren van je eigen persoonlijke look wordt vaak gedaan met de schoenen die je bij een bepaalde outfit aantrekt. Steken ze juist af of vallen ze weg bij je kleren. Wat is het statement dat je ermee wilt maken? Er bestaan veel trends in de wereld van schoenen. Op het moment kun je vrijwel alle schoenen wel uit de kast halen. Niets is te gek. De meest gedragen schoenen zijn toch nog wel de sneakers. In alle soorten en maten, maar ook van alle merken. Wanneer het een sneaker is dan is goed. Wil je toch liever enkellaarsjes dragen dan is ook dit geen probleem. Draag vooral waar jij je fijn en authentiek bij voelt. Daarmee wordt je kledingstijl altijd goed ontvangen.

Schoenenverslaving

Kleren maken de man, maar schoenen maken het af. Je kunt met schoenen een outfit maken en breken. Veel mensen hebben een schoenenverslaving. Ze willen altijd de nieuwste modellen hebben. Net als bij telefoons. Het leuke aan schoenen is dat je ze kunt afwisselen. Zo kun je iedere dag weer andere schoenen aan. Toch kan het hierin doorschieten. Bijvoorbeeld wanneer je niet eens meer genoeg dagen hebt om al je schoenen eens aan te kunnen. Er zijn ook zogenaamde collectors items. Deze worden niet eens gekocht om ook daadwerkelijk gedragen te worden maar zijn gewoon hebbedingen. Ze worden in beperkte oplage verkocht en dus zeldzaam. Op een dag kunnen deze schoenen best veel geld waard zijn en zo kun je het dus ook zien als een investering.

Verschillende soorten schoenen

Er is zowel online als in de winkelstraten een bizar groot aanbod in schoenen. Meestal weet je per winkel wel zo ongeveer wat voor soort stijl schoenen daar aangeboden wordt. Mocht dit niet het geval zijn dan is het vaak een geval van net zolang kijken tot je weet waar je naar op zoek bent. Je kunt hierbij alles treffen. Van hoge laarzen, tot enkellaarsjes en espadrilles. 

Zie ook: https://www.kledingwinkels.com/