Mannen sieraden en accessoires stijl adviezen beste tips

Sieraden denken veel mensen aan vrouwen. Dat is een vrouwen ding. Maar anno 2018 is niets minder waar. We zien dat de man, zelfs de Nederlandse man steeds meer aandacht gaat besteden aan uiterlijk vertoon. En dus ook de sieraden want de juwelen kunnen niet ontbreken. In dit artikelen delen we onze beste tips en adviezen op dit vlak.

Er zijn vele mannen sieraden mogelijk. Denk o.a. aan kettingen, armbandjes, horloges natuurlijk en meer gewaagd zijn oorbellen. Ringen natuurlijk kan ook, en de broche maakt een comeback mee momenteel. Het grote verschil met vrouwen sieraden is natuurlijk wel dat mannen sieraden wat meer minimalistisch zijn, minder opvallend, minder fleurig dan vrouwen sieraden.

Vaak hebben mannen ook de notie dat sieraden en juwelen duur zijn. Dat is geenszins het geval meer in 2018. Mannen hebben vaak ook een hekel om te winkelen. Ze hebben er geen zin in, of ze willen niet gezien worden in een winkel. Daar hebben we begrip voor. Maar nogmaals dat is in 2018 niet meer aan de orde! Tegenwoordig zijn er vele webwinkels die kosteloos verzenden en retourneren aanbieden zodat je vanuit je luie stoel anoniem sieraden kunt bestellen en laten bezorgen bij je thuis. Een van onze favoriete shops daarvoor is ikbensieraden. Zij bieden naast een groot vrouwen sieraden aanbod ook leuke accessoires voor mannen aan en die kan men specifiek hier bezichtigen: mannen sieraden ikbensieraden.nl. Uitstekende service daar ook en de verzending is bliksem snel kan ik je vertellen uit eigen ervaring.
Ik ben voor een liefhebber van de kettingen die ze aanbieden. Welke ik momenteel echt geweldig vind is de vergulde ketting Afrikaanse Mauritius landkaart met kristals hanger. Echt een uniek sieraad. Mijn vriend is een keer op vakantie geweest in Mauritius dus echt een geweldig cadeau voor hem natuurlijk ik heb geen moment getwijfeld om die kopen. Was maar iets van 16 Euro ook en dat is geen geld voor een vergulde ketting. Maar dat is niet de enigste ketting die ze aanbieden, specifiek hier kan men vinden ikbensieraden.nl heren kettingen. Daar zal je tal van prachtige gouden en zilveren kettingen vinden voor de beste prijzen.