Mannelijke keukenschorten en barbecueschorten

Er bestaan genoeg mannen die van kokkerellen houden en zich uren kunnen vermaken in de keuken met het voorbereiden van een heerlijk feestmaal. Zeker als het gaat om de barbecue blijkt dit meer dan eens het domein van stoere mannen met baarden, grote tangen en sappige lappen vlees. Biertje in de hand natuurlijk… Voor de kokende en barbecueënde man zijn er leuke en stoere schorten te koop. Want een werkschort is natuurlijk wel makkelijk om niet met vetbesmeurde kleren achter te blijven. Waar gekookt en gebarbecued wordt vallen spaanders…

Barbecueschorten van Gusta
Om het robuuste imago van de stoere kerel achter de barbecue extra kracht bij te zetten heeft Gusta een assortiment bbq accessoires, waaronder de stoere bbq-schorten. De vet- en bloedspetters zijn eenvoudig van deze schorten te vegen of eruit te wassen.
Het Gusta Canvas schort is een degelijk schort met mooie lederen look afwerking en wordt geleverd in een kekke koker. Dit maakt het meteen ook een leuk cadeau! Dit geldt ook voor het werkschort in cognac kleur, gemaakt van kunstleder. Het gebruik van kunstleder maakt dit schort ideaal voor de noeste barbecuer, want het is zo schoongemaakt. Naast deze stoere barbecueschorten heeft Gusta ook een stijlvol schort in de kleur zwart met ‘home catering’ erop gedrukt. Alle schorten zijn makkelijk verstelbaar en zijn voorzien van een vakje voorop waar wat handige accessoires in gedaan kunnen worden.

Keukenschorten van Today
Today heeft een stijlvolle collectie keukenschorten van 100% katoen. Dit Franse merk staat bekend om de strakke egale kleuren en goede kwaliteit van het keukentextiel. De schorten zijn gewoon in de wasmachine op 30 graden te wassen. Stop ze niet in de droger, maar hang ze gewoon aan de lijn te drogen. De grote collectie kleuren voorziet ook de man in een wat stoerdere outfit met kleuren als zwart, cacao, brons, grijs en zink.

Keukenschorten en barbecueschorten kopen
Een keukenschort of barbecueschort is prima online te kopen. Omdat het onderweg niet kan breken of beschadigen kan dit item uitstekend met de pakketdienst mee. Bovendien is het online makkelijk kiezen uit de enorme collectie aan werkschorten. Een goede site hiervoor is VanKaarstotServet. In deze shop kun je zowel de Today keukenschorten als de stoere Gusta Barbecueschorten kopen voor aantrekkelijke prijzen. De levering is snel en bovendien kun je in deze shop allerlei andere leuke keuken- en barbecue-accessoires kopen.