De leukste herentassen voor elke gelegenheid

Voor dames is het vaak erg makkelijk om te shoppen voor een nieuwe tas, maar als je goed zoekt, dan zul je zien dat er voor heren ook genoeg leuke tassen te vinden zijn. Daarom delen we in dit artikel de leukste herentassen van dit moment!

Leren werktassen

Heren die graag een chique werktas willen, kunnen bijvoorbeeld voor een (leren) aktetas of nette rugzak gaan. Een aktetas is vanwege de vorm erg handig als je veel papieren of een laptop mee moet nemen en bovendien ziet zo’n heren laptoptas er heel zakelijk uit. Een aktetas draag je aan de hand, maar meestal zit er ook een lange schouderriem bij, zodat je de aktetas eventueel ook crossbody of over een schouder kunt dragen. Heb je snel last van je rug? Kies dan voor een nette heren rugzak, gemaakt van leer. Leer neemt de “stoerheid” van een rugzak een beetje weg en zorgt voor een wat meer zakelijke of chique uitstraling.

Casual herentassen

Ook in je vrije tijd kun je als man zijnde prima tassen vinden die bij verschillende looks passen. Een sportieve rugzak met verschillende vakken en ritsen is bijvoorbeeld een populaire keuze, maar een messenger bag kan ook heel leuk zijn. Neutrale kleuren zoals zwart of donkerblauw doen het altijd goed, maar een gele of een donkergroene rugzak kan ook je outfit helemaal afmaken en staat erg leuk bij bijvoorbeeld blauwe jeans en witte sneakers.

Handige anti-diefstal herentassen

Als je vaak met het openbaar vervoer reist, dan is een anti-diefstal tas natuurlijk superhandig en veilig. Er zijn verschillende merken op de markt verkrijgbaar die zulke tassen aanbieden, dus er valt genoeg te kiezen. Let er in ieder geval op dat het materiaal van de tas stevig genoeg is en niet zomaar open te snijden is. Ook moeten de vakken en ritsen zoveel mogelijk verborgen zitten vanaf de buitenkant en niet zomaar open te krijgen zijn.