Blogs voor mannen

Naast voornamelijk vrouwen staan zo nu en dan ook wel eens mannen in de keuken. Wat betreft het eten bereiden zijn de mannen zeker dominant als het gaat om de barbecue. En wie kookt of barbecuet wil natuurlijk niet dat de spetters van het eten boven op je kleding vliegen. Hiervoor zijn tegenwoordig voor mannen hippe en kook- en barbecueschorten beschikbaar.

Gusta bijvoorbeeld heeft allerlei bbq benodigdheden om het allemaal wat makkelijker te maken voor de man. De hierboven genoemde schorten bijvoorbeeld beschermen je kleding niet alleen tegen vet- en bloedspetters, maar de stof waarvan het gemaakt is zorgt er ook nog eens voor dat vlekken er zeer eenvoudig uit zijn te wassen. Het materiaal betreft kunstleder, wat dus ideaal is voor de degene die aan het barbecueën is aangezien het zo is schoongemaakt. De schorten zijn eenvoudig af te stellen en zijn voorzien van een vakje voorop waar wat handige benodigdheden in gedaan kunnen worden.e

Schorten

Naast Gusta biedt ook Today schorten aan, alleen gaat het hier om keukenschorten. Deze van katoen gemaakte schorten zijn ook prima te wassen en uit te hangen. Het is hierbij niet nodig om ze in de droger te stoppen. Bovendien zijn de schorten van Today in verschillende kleuren te verkrijgen, dus kiest u vooral waar u behoefte aan heeft.

Zowel barbecue- als keukenschorten zijn prima online te bestellen. Het is uiteraard niet breekbaar, waardoor het makkelijk met de pakketdienst mee kan dus dat is al iets waar u zich geen zorgen om hoeft te maken. Verder is de levering vaak snel en zijn er allerlei andere barbecuespullen te koop.

Voor meer informatie kunt u zoeken naar Mannnen.nl, een vette mannenblog of mannenzaken.be. Hier is van alles te vinden over niet alleen schorten, maar ook kleding, sport, auto’s, gadgets en nog veel meer zaken die aan mannen gerelateerd zijn.