T shirts door de jaren heen

shirtsOm te beginnen in de jaren 80, door velen genoemd als meest indrukwekkende periode wat betreft mode. Wanneer er wordt teruggekeken naar de tijd van Madonna, Michael Jackson, George Michael en Doe maar, gaan de gedachten gelijk uit naar de meest indrukwekkende kleding. Stonewashed spijkerbroeken, neonkleurige t-shirts, noem maar op. De t-shirts waren niet alleen verkrijgbaar in de meest indrukwekkende kleuren, maar ook werd het een aantal maten te groot gedragen. Kortom: In de jaren 80 kon je zijn wie je wilde zijn.

Waar vandaag de dag de t-shirt wordt gezien als net onderdeel van je kleding, was dat in de jaren 90 wel anders. In de jaren 90 werden er de meest gekke prints op t-shirts bedrukt. Afbeeldingen van je favoriete tekenfilmhelden zoals Garfield en Donald Duck op je T-shirt waren in de mode. De lengte van de herenbroeken werden korter, daardoor gingen de lengtes van t-shirts weer omhoog.

T-shirts met logo’s

Na de eeuwwisseling werden t-shirts met logo’s van merken populair. Shirts van het merk G-star en the north face werden razend populair. Ook raakte het T-shirtje met een kraagje in de mode. Tegenwoordig worden t-shirts gezien als onderdeel van je nette dagelijkse kleding. Shirts met rustige volumes en kleuren als grijs en zwart zijn in de mode. Wat ook erg leuk is, is een fun-shirt, dit zijn t-shirts bedrukt met de leukste en grappigste teksten, die u vaak zelf nog kan ontwerpen.