stropdas-met-stippen

Stropdassen met stippen

Stippen zijn overal. In de zomermode van 2016 zag je ze ineens ook weer veel terug, stippen patronen. Ook op stropdassen bleven de stippen dan ook niet onopgemerkt. Maar stippen stropdassen kunnen altijd. Stippen zijn namelijk tijdloos. Stropdassen met een kleine stip, zijn voor een zakelijke stropdas een goede keuze. Kies voor stropdassen in een neutrale kleur met een kleine witte fijne stip voor een chique uitstraling van je outfit.

Opvallen met stropdassen?

Wil je dat je stropdassen opvallen, kies dan voor stropdassen met polka dots. Polka dot is een patroon met stippen. Meestal zijn de stippen van gelijke grootte en de afstand tussen de stippen is gelijk. De stippen liggen qua afstand dicht bij elkaar. Je vindt polka dots bijvoorbeeld terug in kinderspeelgoed, behang, meubilair en badkleding. Maar je ziet ze zeker veel terug in stofpatronen. De polka dot is opvallend en wordt als positief ervaren. Als je aan stippen in de natuur denkt, dan denken de meeste mensen direct aan lieveheersbeestjes. Stippen op stropdassen kunnen een outfit een zakelijke, maar ook een hippe uitstraling geven. Stropdassen met kleine witte stippen, zijn zakelijk een goede keuze. Stropdassen met kleine fijne witte stippen zijn tijdloos. Stropdassen met een grote stip zijn echte blikvangers. Ze geven een outfit een hippe en vrolijke uitstraling.

Stropdassen met stippen als zakelijk outfit?

Zakelijk zijn stropdassen met grote stippen een minder goede keuze. Stropdassen met verschillende maten stippen zijn ook niet aan te raden voor een zakelijke outfit. Deze stropdassen zijn gewaagd en zeker een goede toevoeging aan een garderobe. Stropdassen met verschillen maten stippen zijn echter te opvallend en onrustig voor een zakelijke outfit. Draag stropdassen met verschillende maten stippen dan ook zeker als je positief wilt opvallen en je de aandacht op je gevestigd wilt zien! En stropdassen met kleine fijne stippen kunnen dus eigenlijk altijd! Aarzel dan ook niet en draag stippen stropdassen!