Stoere kinderkleding voor jongens en meisjes

Ben je op zoek naar een stoere en coole look voor je zoon of dochter? En hou je van online shoppen? In deze blog delen we een aantal kinderkledingmerken voor stoere kinderkleding die je kunt gebruiken om de komende zomer de show meete stelen. Met merken zoals Girlgang, Adam + Yve, Petit Blush en Oovy. Merken die natuurlijk niet alleen voor de zomer erg mooie kleding te bieden hebben, want ook de andere jaargetijden zuijn goed vertegenwoordigt.

Het Australische kinderkledingmerk Adam + Yve is één van de favorieten voor onze jongens. Coole broeken, shorts en t-shirts met coole en unieke prints. Echte stijl van de straat voor jongens! Zoals jeans shorts met een vintage look gecombineerd met een heerlijk zacht grijs shirt, gemaakt van hoogwaardig katoen. De speciale teksten maken de kleding nog completer. En juist de coole details maken het merk zo populair.

Een ander topmerk uit Australië: Oovy. Niet alleen voor stoere jongens die sportief en cool zijn, bijvoorbeeld door door korte kruisbroeken met tribal print te combineren met een kaki shirt van het Britse merk Hunter + Rose. 

Het coole kinderkledingmerk Girlgang is in onze land vrij nieuw, maar dat beloofd ook een blijvertje te blijven, want wat een mooie kleding heeft dit merk te bieden. De coole collectie bestaat uit: bell bottoms, peplum jurken en shirts met knopen. Leuk dat hippie-uiterlijk dat je aan de jaren 70 doet denken. Wat dacht je van een shirt met knopen en een blauwe luipaardprint? Gecombineerd met oker kleurige broek met wijde pijpen? Helemaal in voor de komende zomer.

Ben je op zoek naar een coole look voor je dochter, maar wil je toch dat een meisjesachtige maar toch stijlvolle look terugkomt? Dan is het merk Petit Blush perfect! De brede rokken zijn een echte blikvanger en passen goed bij de coole tops met flockmouwen die een retro-look geven.