Sneakersokken stijl gids 2018

Een fundamenteel onderdeel van de garderobe van iedere Nederlandse man zijn sokken. Iedereen heeft wel sokken. Maar minder mensen bezitten specifiek sneakersokken. Sneakersokken zijn geen sokken die louter gedragen mogen worden in sneakers. Ook in andere type schoenen mogen sneakersokken gedragen worden dat beslis je helemaal zelf. Tegenwoordig is de scumbro stijl van Justin Bieber namelijk helemaal in, dus je kunt overal mee wegkomen eigenlijk bestaan er geen fashion faux pas meer.

Maar natuurlijk zijn niet alle sneakersokken even goed qua kwaliteit. Het beste kun je voor reputabele merken kiezen zoals CK, Hilfiger, Hugo Boss, Happy Socks, Burlington en Falke. Sneaker sokken van die merken zijn altijd wel goed. Deze zijn verkrijgbaar in Nederland bij de webwinkel hemdvoorhem.nl uit Hoofddorp. Zie hier specifiek: hemdvoorhem.nl sneakersokken. Kleuren en prints doen er eigenlijk niet toe want, sneakersokken komen zelden boven je schoenen uit tenzij je slippers draagt misschien. Dus het uiterlijke vertoon is minder relevant. Natuurlijk het uiteindelijke doel van de sneaker sok is om niet gezien te worden, dus dat is de enige voorwaarde. Als de sok toch te ver boven je schoen uitsteekt dan is er eigen geen sprake van een sneaker sok, en zeker niet van een no show of invisible sok.

Een specifiek model die wij meest aanbevelen is Falke Family. Falke is een gerenommeerd top merk als het komt op sokken. En met de Family lijn hebben ze echt een kunst stuk geleverd. Een perfect all round sok die voor alle gelegenheden of nu sportief, casual of zakelijk is inzetbaar is. Deze sokken zijn ook bij genoemde hemdvoorhem verkrijgbaar, navigeer specifiek naar: hemdvoorhem.nl Falke Family. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren maar nogmaals de kleur is niet iets om over te vallen bij sneaker sokken. De kleur wit die een beetje taboe is bij normale lengte sokken kan dus prima bij de sneaker sok.