De musthaves voor de kledingkast van iedere man

Er is een aantal items die elke man in zijn kast moet hebben hangen. Waarom? Deze items zijn eindeloos te combineren, voor welke look je ook gaat. Of je nu gaat voor een stoere look of juist voor een classy en zakelijke look, deze items moet je zeker in je kast hebben hangen! Heb je ze nog niet, ga dan snel naar een Stone Island webshop om ze makkelijk online te shoppen!

Back to basics: goede ondershirts

Het begint natuurlijk allemaal met de basis, die moet ook goed zijn. Je kunt nog zo’n mooi overhemd aan hebben, maar wanneer het ondershirt niet mooi is of niet in de juiste maat is, doet dat af aan de hele outfit. Veel mannen dragen ondershirts ook te lang waardoor ze gaan slijten. Een goed ondershirt is dun en gemaakt van katoen. Kies altijd voor een wit, grijs of donkerblauw ondershirt, afhankelijk van wat je er overheen draagt.

Tijdloos: een denim shirt

Het denim shirt is een tijdloos item dat in iedere kledingkast moet hangen. Het blijft elk seizoen terugkomen. Dat komt natuurlijk ook omdat het overal mee te combineren is, zowel casual als zakelijk. Dikke stof, dunne stof, als blouse of als jasje; de mogelijkheden van het denim shirt zijn eindeloos. Sinds een paar jaar is het ook zeker toegestaan om denim op denim te dragen en kan het dus écht overal bij.

Casual en classy tegelijk: de donkere jeans

Natuurlijk verdient de spijkerbroek ook een vermelding in deze lijst. Vooral de donkere jeans kan naar elke gelegenheid gedragen worden. Naar het werk of gewoon in je vrije tijd. Je kunt de jeans met alles combineren, natuurlijk afhankelijk van wanneer je deze aan doet. Wees niet bang om eens voor een iets strakkere spijkerbroek te kiezen, dit ziet er vaak juist erg stijlvol uit.

Een alternatief op de spijkerbroek: de kaki chino

Er zijn genoeg mannen die nu denken? Kaki chino? Wat? Is er een alternatief voor de spijkerbroek? Jazeker. De kaki chino is namelijk een perfect alternatief. Een chino is een wat lossere broek van stof, die er vaak toch erg netjes uitziet. Kaki is een soort beige/bruin achtige kleur die makkelijk te combineren is, bijvoorbeeld met bovenstaand denim shirt! Ook zakelijk kan de kaki chino prima. In het weekend doe je er een lekkere trui op, doordeweeks een overhemd en een jasje. Een echte musthave dus!