Mannenmode voorjaar en zomer 2016

Mode voorjaar 2016

We zijn er al weer in beland, het voorjaar van 2016. Na een aantal koude weken, waarin er nog warme kleding moest worden aangetrokken, staat de lente nu voor de deur. In dit artikel wordt een uitleg gegeven van de laatste kledingtrends voor de man aankomend voorjaar, maar ook voor aankomende zomer. De zomer die spectaculair dient te worden met de olympische spelen en het Europees Kampioenschap voetbal voor de deur. Dit zijn een aantal zaken die ook hebben meegespeeld in de modetrends voor aankomende zomer.

Soft look

Wat erg centraal staat dit voorjaar en aankomende zomer is een soft look voor de man. Felle kleuren die normaal wat vrouwelijk waren, zullen aankomende zomer door de man vaker gedragen worden. Denk aan een witte Chino of spijkerbroek, dit is lekker makkelijk te combineren met allerlei andere felle kleuren. Leuk in combinatie met een polo of een blauw spijkerjasje. Ook felle schoenen of sneakers, zullen deze zomer niet buiten de toon vallen.

Bomberjack

Wat altijd hip en strak geweest is, naar mijn mening, is de Bomberjack. Deze jack zal vaak gedragen worden deze zomer. Hip om te combineren met een Casual Wit T-shirt eronder.

Hoedje

Het hoedje, wordt niet vaak gedragen door de man, maar zal deze zomer niet buiten de toon vallen, wanneer hij gedragen wordt. Sterker nog, het hoedje is helemaal terug in de mode! De hoeden staan allang niet meer voor exclusiviteit, maar zijn wel erg fashionable!

Deze zomer zullen felle kleuren combineren. Een kledingstuk wat wij juist afraden maar toch in de mode is, is het korte broekje. Deze zal ongetwijfeld te zien zijn deze zomer!

hipster-958805_640