Kleding Shoppen bij Zalando voor mannen

Mannen en praktisch denken zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Mannen doen niet graag moeilijk om dingen die makkelijk kunnen. Hoewel er uitzonderingen zijn, zijn mannen ook over mode vrij duidelijk.

Natuurlijk houden mannen ook van mooie kleding en fashionblogs. Echter hoeft het allemaal niet zo moeilijk en willen we daar niet uren voor door winkelstraten slenteren. Daarom is dat moderne online kleding shoppen iets wat mannen beter ligt. Gewoon vanaf het werk in de pauze dan wel he 😉 Of vanaf de bank tijdens die voetbalwedstrijd een nieuwe broek, jas of colbert bestellen. tegenwoordig kan het en mannen, vinden het heerlijk!

Online fashion bestellen van een hoger niveau.

Online shoppen is natuurlijk al geweldig. Maar nu kun je daar ook nog eens gratis advies bij krijgen. Dit maakt verder niet uit of je man of vrouw bent. Maar voor mannen die graag regelmatig een nieuwe outfit nodig hebben en er altijd goed willen bijlopen is dit een uitkomst.

Werelds grootste online webshop Zalando heeft namelijk zo’n beetje de allerbeste oplossing voor online kleding shoppen voor mannen. Je kan niet alleen, wanneer je dat wilt door de gigantische modecollectie van Zalando heen snuffelen vanuit je comfortabele stoel. Nee je kunt je in feite voor hetzelfde geld je helemaal laten kleden met kledingadvies van een styliste van Zalando.

Personal styling voor mannen.

Ja je hoort het goed. Laat je stylen door een echte styliste! Het mooie is, dat dit niets extra kost. Het enige wat er van jou wordt gevraagd is 5 tot 10 minuten de tijd voor een intake. Dat kan zowel online via een formulier als telefonisch. Zo kan de online shopper namelijk voor jouw een stijlprofiel aanmaken en hiermee nieuwe outfits maken. Daarnaast wordt je van allerlei mooie mode tips voorzien.

Ook wanneer je alleen een nieuw colbert nodig hebt voor bijvoorbeeld die zakelijk meeting met een belangrijke klant. Dan kun je hier gebruik van maken. Hoe vaker je gebruik maakt van deze Zalando dienst, hoe beter! Want naarmate je meer kleding besteld op deze manier. Krijgt jouw persoonlijke stylist een beter beeld van je kledingsmaak en wat je tot nu toe hebt besteld en kan dus steeds beter hier de nieuwe kleding en outfits op aanpassen.

De Zalando Box.

Deze zogeheten kledingbox die je vervolgens thuisbezorgd krijgt. Gaat bij Zalando onder de noemer ‘Zalon by Zalando’. Deze gratis kledingadvies service wordt in de volksmond ook wel de Zalando box genoemd. Op deze website vind je daar alle informatie over. Zoals de kosten, ervaringen en reviews van anderen. En natuurlijk uitleg over hoe je deze Zalando box kunt bestellen. https://kledingboxvergelijken.nl/zalon-van-zalando/

Waarom is dit ideaal voor mannen?

Natuurlijk vinden wij het passen en ontdekken van nieuwe kledingitems leuk. Echter het passen in de winkels met de (oprechte) bedoelingen van de verkopers vinden we vaak irritant. Wij mannen zijn daar helemaal niet gevoelig voor, en weten dondersgoed dat dit enkel verkooppraatjes zijn. We hebben het tenslotte uitgevonden. Ook de stinkende en te kleine van wegen ruimtebesparing pashokjes vermijden we liever.

In je eigen comfort, en stijl kleding uitproberen.

Daarentegen kun je met een kledingbox zoals die van Zalando, in je eigen comfort thuis je kledingpassen.Net als in de winkel beslis en betaal je pas wanneer je zeker weet of je iets wilt hebben. Heerlijk in de comfort van je eigen woning, met je eigen muziek op de achtergrond kleding passen. Desnoods met een drankje en een hapje erbij. Dat is nog eens een leuke manier van kleding shoppen. Desnoods nodig je een paar vrienden uit en doe je dit samen.

Enorme tijdwinst.

Een ander voordeel voor heren. Is de tijd die we kwijt zijn aan nieuwe kleding. Er bestaat geen snellere manier dan nieuwe kleding kopen, dan dit door iemand anders te laten doen. In dit geval dus de persoonlijke styliste van Zalando. Maar ook bij het Amsterdamse House of Einstein kun je op hun website perfect terecht als man voor een kledingbox.

Je kunt er dus flink tijd mee besparen. Tijd wordt in deze snelle maatschappij steeds kostbaarder, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen.