5 kledingstukken die in je kast moeten hangen deze zomer!

Modetrends aankomende zomer

Ben je toevallig weer op zoek naar nieuwe kleding en accessoires voor in de zomer? In dit artikel vindt je de 5 must haves en trends om te dragen deze zomer!

Hoed

  1. Een fashionable zomerhoedje

Bescherming is fashion! Niet alleen kun je je lichaam beschermen tegen de zon door het gebruik van een zonnebrandcreme, maar ook door een zomerhoed. Dit is ook nog mode ook! Het dragen van een witte strooihoed lijkt misschien wat macho, maar niet is minder waar.

 

  1. horlogeStijlvol horloge

Iedere man hoort een stijlvol horloge te dragen, deze accessoire hoort niet te ontbreken in ieders kast! Dit kan een horloge zijn met lederen bandje maar ook met metalen bandje. Het voordeel van een metalen bandje is dat het makkelijk te matchen valt met andere kledingstukken. Een tip bij het kopen van een horloge is, om te kiezen voor je eigen stijl, horloges creëren stimuleren een persoon of zijn outfit.

  1. Witte Chino

Een witte Chino is zowel stoer als netjes. Je kunt er elke look wel mee creëren. Hiernaast is het makkelijk te combineren met vele andere kledingstukken. Deze zomer is de witte Chino terug van weggeweest! Met een nette overhemd erbij, kan dit nog wel eens classy uitpakken!

  1. Extra lange Casual Shirts zonder print

Een casual shirt zonder print, makkelijk te combineren en overal onder te dragen! Dit hoort ook niet te missen in ieders kledingkast. Neem bijvoorbeeld de casual T-shirts van Girav in lengtematen , deze zijn ook verkrijgbaar in pastelkleuren, wat deze zomer weer stijlvol is.

  1. Navy style shirts

Welke look het eigenlijk wel altijd goed doet, is de Navy look. Ook dit jaar is hij weer terug te vinden in de stijlvolle mode.