Ripped Jeans

Wat is ripped jeans?

Tegenwoordig zie je het overal mensen met gaten en scheuren in hun jeans, oftewel Ripped Jeans. Ripped Jeans zijn broeken met gaten en scheuren in de knieën, dijen en bovenzijde van de broek. Je ziet er veel vrouwen meelopen, maar tegenwoordig zie je de man ook in dit soort broeken lopen.

Ripped jeans in de mode

pants-721264_640Je vraagt je af is dit in de mode? Ja zeker! Ripped Jeans is de trendy broek van 2015. Het hoeft niet per se in de zomer gedragen te worden, zelfs in de winter is het in de mode. Je vraagt je af of dit wel warm genoeg zit, maar toch met een zachte winter, zijn dit soort broeken ideaal! Heb jij het niet zo snel koud? Dan kun je de ripped jeans makkelijk dragen met een oversized coat en een dikke trui. Een lange jas is ook ideaal in combinatie met een ripped jeans deze winter! Voor de vrouw stoer in combinatie met een paar mooie enkellaarsjes.

Ripped jeans kopen?

Zou je Ripped Jeans dan daadwerkelijk kopen? Mocht je gaten in je broek hebben veroorzaakt dan is het niet raar of slordig om deze broek opnieuw aan te trekken, het ligt alleen aan de plek van de gaten in je jeans. Zoals al eerder vermeld gaat de voorkeur uit naar de knieen, dijen en de bovenzijde van de broek. Maar, de allermooiste ripped jeans koop je toch echt in de winkel of online!